آقای روحانی با اجرای الگوی های توسعه غربی به مردم خیانت نکنید!
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم ایران به تبعیت از اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و به رهبری فقهای عظام شیعه پس از انتقال اسلام ناب از شبه جزیره عربستان با زمینه سازی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و تلاش ائمه هدی علیهم السلام با هجرت امام رضا علیه السلام به ایران مسیر تاریخی را برای خویش برگزیدند که ابتدایش را می توان ورود بابرکت علی ین موسی الرضا علیه اسلام به ایران و ختمش را زمینه سازی ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف دانست.
مردمی که در این مسیر از همه چیز خود گذشتند و به رهبری امام خمینی عظیم الشأن اولین حکومت دینی مبتنی بر معارف اهل بیت را پس از هزار و چند سال در ایران بنا کردند، آرزوی تحقق شاخص های هویت اسلامی در گوشه ای از دنیا برای زمینه سازی ظهور حضرت ولی عصر عجل الله فرجه الشریف داشته و دارند.
با وجود گذشت سی اندی سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز مردم به دنبال تحقق آرمانها و اهداف اسلامی انقلاب خویش هستند و به همین امید دولت های مختلفی چون سازندگی، اصلاحات و عدالت و تدبیر و امید را با رأی خویش حمایت کرده اند. در اینجاست که باید از عملکرد سی ساله دولت های مختلف جمهوری اسلامی و چند و چون این سیاست ها و عملکرد ها بحث کنیم.
در اینجاست که باید یک سئوال محوری را از روسای جمهوری گذشته و رئیس جمهور محترم فعلی جمهوری اسلامی پرسیده شود، به راستی الگوهای اداره جامعه از زمان دولت سازندگی برای اداره امور جامعه اسلامی ایران و برای تحقق آرمان های اسلامی این مردم وارد شده است محقق کننده ی این اهداف و آرمانها می باشد؟
اگر پاسخ به این سئوال از سوی مخاطبین این سئوال مثبت باشد باید از ایشان پرسید که اگر چنین است و با الگوهای توسعه غربی می توان آرمان های اسلامی و شاخص های هویت اسلامی مردم ایران را محقق کرد، چرا حتی یک شاخص اسلامی از آن زمان تا کنون نه تنها تقویت نشده است بلکه هر روز شاهد تحقق شاخص های مادی توسعه غربی در جامعه و تضعیف شاخص های اسلامی در جامعه خویش هستیم؟
بله تناسب بین الگوهای اداره جامعه و تحقق آرمانهای یک جامعه، یک ضرورت انکار ناپذیر است، در واقع نمی توان با به کارگیری الگوهای توسعه غربی انتظار داشت که خانواده در جامعه اسلامی ایران تقویت و احیاء شود، زیرا ذات این الگوها در تضاد کامل با شاخص های هویت اسلامی علی الخصوص خانواده می باشد.
فروپاشی خانواده در کشورهای G8 1 خود دلیلی محکم بر عدم تناسب این الگوهای توسعه با نهاد مقدس خانواده به عنوان رکن اصلی یک جامعه می باشد. رتبه چهارم خرید و فروش حیوانات و اسباب بازی های مخصوص بزرگسالان در این کشورها شاهدی دیگر بر بحران خانواده در این جوامع است که از خلاء عاطفی فروپاشی خانواده رنج می برند و برای جبران محبت و رفق مورد نیاز خویش به محبت حیوانات پناه می برند.
اینک یک سئوال اصلی در مقابل چشمان ماست، استفاده از الگوهای توسعه غربی برای اداره کشور، خیانت به آرمانها و اهداف این امت بزرگ یا خدمت به ایشان؟